Vezi-ti de viata

Nu pierde vremea incercand sa-i demasti pe cei care te critica; vezi-ti de viata ta!

Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca unii oameni vor face intotdeauna observatii taioase referitoare la tine. Dar tu poti fi mai bun; ia partea buna a criticii, insa nu te lasa inveninat la randul tau.

Timpul este scurt, avem atatea de realizat, nu avem timp sa fim distrasi de critici si vorbe rele.

Cand te schimbi sa faci pe placul celorlalti, faci de fapt un pas inapoi. Dumnezeu spune sa ascultam de El si nu de oameni. In plus oamenii vor gasi de fiecare data inca ceva pe care sa il schimbe la tine.
Poate ca si tu trebuie sa inveti sa nu te mai straduiesti sa fii pe placul tuturor.

Iisus a fost criticat pentru multe fapte bune din invidie, ca sta la masa cu pacatosii si cu prostituatele, insa observam ceva interesant, ca El n-a dat explicatii si nu s-a straduit in mod exagerat sa-i faca pe ceilalti sa-L inteleaga. S-a concentrat asupra menirii Sale si si-a implinit destinul.

Reclame

5 gânduri despre „Vezi-ti de viata

  1. nu stiu de ce dar aveti dreptate..asa imi pare rau de multe ori ca am tot plecat urechea la tot ce se spune, si am mai si pierdut timp sa argumentez :(..dar singura problema a noastra, a mea, ca si crestini este ca de cele mai multe ori uitam sa ne uitam la cei din jur prin „filtrul” Dlui Isus…

    1. Da Ben, cred ca prima noastra responsabilitate este sa ne implinim menirea, chemarea, sa avem grija cum traim noi in fata lui Dumnezeu, ceea ce fac altii, sau spun ei, este mai putin important, dar nu lipsit de importanta. Cred ca multi nu ajungem sa implinim destinele nostre pentru ca suntem prea mult abatuti din drum din multe motive. Cartea Neemia este un bun exemplu in privinta asta, cum sa ramai concentrat in ciuda factorilor care disturba.

      Toate bune!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s