Traieste in lumina Cuvantului!

“Eu sunt Vita, voi sunteti mladitele. Cine ramane in Mine si in cine raman Eu aduce mult rod; caci despartiti de mine nu puteti face nimic” Ioan 15,5

Isus spune mai jos: “daca raman in voi Cuvintele Mele” A ramane in Isus inseamna a ramane in lumina Cuvantului lui Dumnezeu, adica sa nu accepti sa fii luminat de altcineva: de Diavolul, de oameni sau chiar de tine insuti. Una din imaginile Bibliei cu privire la tine (care esti in Hristos) este aceea de “un pom sadit langa un izvor de apa, care isi da rodul la vremea lui”. Noi adesea avem o lumina in noi, ceva de genul unui “pom sadit intr’un desert, cu crengile uscate si fara roada”. Nu mai trai in lumina acelei viziuni negative, inspirate de circumstante, de rautatea oamenilor, de ispitele Satanei. Paseste in Cuvantul lui Dumnezeu, crede-L pe El, si vei aduce multa roada. Ceea ce crezi iti determina viitorul si nu circumstantele vietii, oamenii. Adesea a trebuit sa recunosc asta in viata mea. Tu poate te gandesti ca nu merti sa crezi asta, sau nu ai dreptul. Hristos a murit pentru tine ca sa te poti considera iertat, ca sa poti fi socotit pe drept justificat, Cuvantul dainuie si azi ca sa te lumineze, iar Duhul Sfnat este in tine ca sa te intareasca in mod concret. Ramai in Cuvant, in lumina Lui si vei aduce roada. Fixeaza-ti in minte imaginea pe care El ti’o da si aceasta va aduce roada in viata ta de zi cu zi!

Anunțuri

Un comentariu

Din categoria Crestinism

Un răspuns la „Traieste in lumina Cuvantului!

  1. Otniela

    Da! Noi trebuie sa ne insusim imaginea de sine pe care Cuvantul lui Dumnezeu ne-o insufla, atunci cand il studiem. Daca lumea are standardele ei, si noi trebuie sa le avem pe ale noastre. Insa ele se gasesc doar in CUVANT. Deci ce este de facut? Ei bine, vom ” inmagazina ” in noi atat de mult CUVANT, pana ne vom trezi ca umblam si gandim diferit de ceea ce am fost mai inainte. ACEASTA ESTE PUTEREA CUVANTULUI! EL SCHIMBA! ALELUIA!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s