Ganduri de la Summitul Global de Conducere

Tocmai am fost la Summitul Global de Conducere si incerc sa va dau cateva ganduri din partea vorbitorilor pe care i-am ascultat.

Bill Hybels

Intr’o echipa cel mai important la fiecare membru este:

1.     Caracterul

2.     Comptetenta

3.     Chimie (cum relationeaza cu echipa)

4.     Cultura (are de a face cu mentalitatea)

John Ortberg

Fiecare om are o misiune ascunsa. Aceasta releva caracterul sau. La inceput aceasta misiunea ascunsa este pervertita, adesea sunt pacate, pofte si patimi ascunse. Cand omul este transformat si devine constient si deschis pentru caracterul sau, misiunea lui ascunsa devine una cu scopul vietii lui, o aspiratie nobila, divina. Si aceasta devine misiunea lui ascunsa. Nu tine sa fie vazut. Poate ca oamenii vad in exterior ceva, insa este doar varful unui aiceberg, restul este ascuns, cu Dumnezeu.


Wess Stafford

In ce crezi? Ce pretuiesti cel mai mult? Nu iti permite sa traiesti fara un raspuns clar la aceste intrebari. Pasiunea si integritatea sunt calitatile care iti dau un bun sfarsit visurilor tale.

Jack Welch

Cele mai importante lucruri la un lider sunt:

1.     Autenticitatea (sa fii cel care arati, vorbesti si actionezi. Oamenii pot vedea intr’un minut daca esti autentic sau nu. De aici te vor urma sau nu)

2.     Energia (un lider bun are energie si energizeaza pe altii. Dar nu in zadar, ci au un scop o viziune)

3.     Franchete (un lider nu ocoleste ralitatea, cu atentie si pe limba tuturor spune exact cum stau lucrurile, pentru ca viata e cladita pe legi, si ceea ce semeni astazi, vei secera maine, fara exceptii.

4.     Diferentiere (aceasta nu contravine principiului egalitatii, insa fiecare este rasplatit dupa meritele lui si in Ceruri, noi trebuie sa stim sa apreciem fiecaruia ceea ce face dar si atat cat face)

T.D. Jakes

Atunci cand nu mai ai viata si puterile te las, aduti aminte ca ai in Ceruri ceea ce un necredincios nu are niciodata. Il ai pe Dumnezeu. El este stanca ta de sustinere. El este acolo si e de partea ta. Te vede, te intelege, te poate ajuta. Stie mai inainte ca sa ii spui ce nevoie ai, te intelege mai bine decat te intelegi tu pe tine. Ai incredere in El, doar o privire si vindecarea ta va veni.

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria Crestinism

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s