Pastorul Lazar Gog a suferit un atac cerebral

Pastorul Bisericii Penticostale Romane „Emanuel” din Anaheim-California, a suferit un atac cerbral in urma caruia a intrat in coma. Se afla internat in spital si este sub supraveghere medicala. A reusit cu ajutorul Domnului si al medicilor sa iasa din coma insa momentan se afla in stare de inconstienta nerecunoscand nici familia.

Va invit sa ne unim impreuna in rugaciune ca Domnul, Dumnezeul pe care acest mare om il slujeste, sa intervina si sa-i dea sanatate si vindecare deplina. Biserica Domnului inca mai are nevoie de slujitori devotati si intelepti precum pastorul Lazar Gog. Doamne Isuse lasa vindecarea ta peste fratele nostru si asculta-ne rugaciunile.

* sursa: http://www.chris-ierusalim.ro/

Anunțuri

7 comentarii

Din categoria Crestinism

7 răspunsuri la „Pastorul Lazar Gog a suferit un atac cerebral

 1. Pingback: 10 postări în Top 100 WP (13.11.2010) « România Evanghelică

 2. Starea sanatatii pastorului Lazar Gog se imbunatateste de la o zi la alta prin mila D-lui si cu ajutorul rugaciunilor celor ce il iubesc. El NU a fist diagnosticat ca avind un accident cerebro-vascular(stroke) in urma examenului CT-scan si MRI, examene care au fost NEGATIVE. Stirile raspindite ca ar fi in coma nu sint adevarate. Oboseala fizica, stressul si durerea pentru problemele bisericii au fost cauzele majore care au contribuit la aceasta situatie a sanatatii lui. Sa continuam sa-l purtam in rugaciunile noastre pe acest om a lui Dumnezeu. D-l sa va binecuvinteze.
  Vasile Crasnean

  • Multumim frate Vasile pentru stiri! Este de inteles ca se ajunge la astfel de extenuari fizice, cand ne gandim la efortul psihic si fizic la care sunt supusi slujitorii lui Dumnezeu in zilele acestea.
   Domnul sa il binecuvinteze si sa il refaca pe fratele nostru Lazar!

 3. pal maria

  va dorim multe snatate si cerem Domnului Dumnezeu ca sa fie bine . si sa sa continue drumul spre Dumnezu. eu n u asa de mult am cunoscut dupa sora mea .ce pastor bun sincer si cum vorbeste intre oameni . eu sunt din odorhei secuiesc si ascult cu inima . bva dorim cu suflet multe sanatate
  cu mult drag familia pal

 4. manoila doina

  dumnezeu sa va binecuvanteze cu sanatate . sa va tina tari in credinta sa avem de la cine primi invatatura buna si placuta lui dumnezeu. santeti o minune in bratul domnului. ma rog ca dumnezeu sa se-ngrijesca de servii lui si sa ne aiba pe toti in paza sa parinteasca. laudat sa fie numele lui in veci de veci. amin.

 5. baran ioan

  nu sant scutiti de incercari slujitorii domnului prin foc se curateste aurul doresc cadomnul sa-l umple de duhul sfint si invatatura sanatoasa datatoare de viata vesnica .insanatosire grabnica si cu puteri noi din duhul sfint la munca pe ogorul evangheliei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s