Un punct de sprijin

In Ioian 17:23 scrie:

Eu în ei, şi Tu în Mine; -pentruca ei să fie în chip desăvîrşit una, ca să cunoască lumea că Tu M’ai trimes, şi că i-ai iubit, cum M-ai iubit pe Mine.

 

Asta inseamna ca Dumnezeu ne iubeste pe noi la fel de mult cum a iubit pe propriul Lui Fiu. Stim ca Dumnezeu nu minte, stim ca Dumnezeu este consecvent si nu nedreptateste pe nimeni. Ma gandesc cata stabilitatea sufleteasca am primi daca am pune la inima versetul acesta. De ce sa imi mai pese ce cred oamenii schimbatori, cand stiu ce crede Dumnezeul neschimbator despre mine? Totusi pentru a fii mai exacti, acest adevar este valabil pentru cei ce cred si il urmeaza pe Domnul Isus in vietile lor.

Sa fiti binecuvantati!

Anunțuri

2 comentarii

Din categoria Crestinism

2 răspunsuri la „Un punct de sprijin

  1. denisuca

    Eu cred in Dumnezeu, dar oare e corect ce se intampla in jur? E corect ca pe pamant sa fim atat de diferiti, unii sa fim bolnavi, unii sa fim saraci, unii sa fim urati…e corect ca la judecata sa fim egali? Viata insotita de anumite lipsuri te face mai rau si mai agresiv…deci faci un pacat pentru care va trebui sa platesti, nu? E corect ca dupa ce esti amarat si ai atatea probleme sa fii egal cu unu’ care are tot oricand?

    • Denisa, sunt de acord cu ceea ce zici. Cred insa ca Dumnezeu va judeca particular pe fiecare in parte, si bineinteles ca va judeca diferit pe unul care a stiut un lucru si nu l-a facut, fata de altul care nu a stiut. Altfel va judeca pe cel apasat de necaz si boala, de saracie si asuprire, si altfel ca judeca pe unul tinut in puf. Sunt niste realitati care fac o diferenta strigatoare la cer, chiar daca perfizii lumii acesteia se incapatanteaza sa arate ca nu este nici o diferenta. Stai linistita este una de la cer la pamant. Asta se plateste si aici in viata asta, daca te uiti cu bagare de seama, cu cat mai mult dincolo.
      cu bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s