Priveste la Isus

„Şi, după cum a înălţat Moise şarpele în pustiu, tot aşa trebuie să fie înălţat şi Fiul omului” Ioan 3, 14
Chiar daca traim in secolul 21 pentru noi ramane acelasi reper stravechi, a carui lucrare a continuat sa creasca, si Scripturile spun ca nu va avea sfarsit si va cunoste o pace vesnica, chiar daca acum daca trebuiea suntem incercati pentru putin timp pentru desavarsirea credintei noastre.

Privirea la Isus are cateva scopuri spirituale:

Mantuirea noastra – Şi, după cum a înălţat Moise şarpele în pustiu, tot aşa trebuie să fie înălţat şi Fiul omului, …. pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică. Ioan 3

Vindecarea noastra – In vechime oricine privea la sarpele de arama, chiar daca era muscat de sarpe, veninul lucra moartea…, el nu murea, ci traia. Tot asa si  noi vom fi vindecati de muscaturile noastre, de serpii noastri care ne-au inveninat. Privirea la Isus ne vindeca de aceasta plaga!

Puterea de a merge pe ape – Cand Petru a vazut pe Isus in furtuna i-a spus: „Doamne”, I-a răspuns Petru, „dacă eşti Tu, porunceşte-mi să vin la Tine pe ape.” Matei 14 Cand Pentru a inceput sa se uite la valuri, la vant, a inceput sa piarda puterea de a merge pe ape, si a inceput sa se scufunde. „„Puţin credinciosule, pentru ce te-ai îndoit?” i-a spus Domnul Isus. Privirea la Isus te face sa mergi pe ape, in ciuda legilor care iti spun ca ar trebui sa te scufunzi. Priveste la Isus!

Rastignirea fata de lume – „…crucea Domnului nostru Isus Hristos, prin care lumea este răstignită faţă de mine, şi eu faţă de lume!” Galateni 6:14
Cand privim la Isus, privim la lucrurile de sus, nu la cele de jos, privim la Singurul care este: „… adevărat, … vrednic de cinste,… drept, …curat,… vrednic de iubit,… vrednic de primit. Filipeni 4,8 Doar asa vom birui lumea si tot ce este in ea, toata rautatea ei, prin Isus. Priveste la Isus!

Doamne ajuta!


Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Crestinism

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s