”No Alcool” la volan

 

646x404

sursă

” Mama, am iesit cu prietenii.  Am fost la o petrecere si mi-am adus aminte ceea ce mi-ai spus:
**SA NU BEAU ALCOOL**.
Mi-ai cerut sa nu beau, avand in vedere ca trebuie sa conduc masina, si atunci am baut un Sprite.  Am fost foarte mandra de mine, ca am ascultat, cand cu drag mi-ai sugerat sa nu beau daca trebuie sa conduc, total contrar de ceea ce-mi spuneau prietenii… Am facut o alegere sanatoasa si sfatul tau a fost corect. Cand s-a terminat petrecerea, oamenii au plecat, conducand fara a fi in conditia de a face acest lucru.
Eu am luat masina mea, cu siguranta ca sunt in forma. Nu puteam sa-mi imaginez, mama, ca ma astepta…ceva…neasteptat
Acum sunt aici, intinsa pe asfalt si aud un politai care zice:  „baiatul care a provocat accidentul era beat”.
Mama, vocea lui mi se pare atat de indepartata…  Sangele meu e intins peste tot, si incerc din toate puterile mele sa nu plang.
Aud medicii care spun: „Aceasta fata nu va supravietui”. Sunt sigura ca baiatul care conducea cealalta masina nici macar nu-si putea imagina…in timp ce mergea cu viteza maxima.. Pana la urma el a decis sa bea si eu acum trebuie sa mor… De ce oamenii fac toate acestea, mama?  Stiind foarte bine ca pot distruge alte vieti?  Durerea o simt ca pe un milion de pumnale care-mi sunt infipte toate odata.  Spune-i surorii mele sa nu se sperie, spune-i tatalui sa fie tare.  Cineva trebuia sa-i spuna acelui baiat ca nu poate conduce masina dupa ce a baut.  Poate daca ai lui i-ar fi spus toate astea, eu acum n-as fi murit… Respiratia mea incepe sa fie din ce in ce mai slaba, si incepe sa-mi fie frica. acestea sunt ultimele mele momente, si ma simt asa de…disperata.. Mi-ar fi placut sa pot sa te imbratisez, mama, in timp ce sunt intinsa aici pe asfalt, murind. Mi-ar placea sa-ti spun ca te iubesc. pentru asta…Te iubesc, si… adio.

**ACESTE CUVINTE AU FOST SCRISE DE O JURNALISTA PREZENTA LA ACEST ACCIDENT. FATA, INAINTE DE A MURI, A SOPTIT ACESTE CUVINTE, IAR JURNALISTA LE-A SCRIS…SOCATA. ACEASTA JURNALISTA A INCEPUT O CAMPANIE IMPOTRIVA „CONSUMULUI DE ALCOOL LA VOLAN”.

Scrie un comentariu

Din categoria Crestinism

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s